Gezien de snelle ontwikkelingen rondom de verspreiding van het COVID-19 (Coronavirus) voelen wij ons genoodzaakt om onze verantwoordelijkheid te nemen, zowel voor u als voor onze medewerkers. Hiervoor hebben wij de moeilijke beslissing genomen om vanaf 17 maart t/m 6 april de winkel noodgedwongen te sluiten.

Onze klantengroep bestaat voor een belangrijk deel uit vaak kwetsbare ouderen en onze werkzaamheden maken een direct contact op korte afstand noodzakelijk. Omdat het risico op overdracht van het virus hiermee zeer realistisch is achten wij het onverantwoord onze werkzaamheden gewoon door te laten gaan. Hiermee volgen wij ook de richtlijn van het RIVM en onze overheid.

Wij begrijpen dat dit voor u de nodige overlast zal veroorzaken maar vragen uw begrip voor deze (ook voor ons) zeer onwenselijke situatie.

Wat betekent dit concreet voor u?

  • De sluiting is in elk geval van toepassing voor de periode t/m 6 april. Mocht dit langer worden dan zullen wij dat melden.
  • Voor spoed zijn wij van dinsdag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 12:00 uur.
  • Bij defect aan uw toestel(len) vragen wij u dit telefonisch of per email te melden. Wij zullen dan met u contact opnemen en samen zoeken naar een oplossing.
  • Indien u al een afspraak bij ons heeft staan, dan zullen wij contact met u opnemen om de afspraak te verzetten.
  • Komt u voor de eerste keer bij ons? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op voor het plannen van een afspraak.
  • Heeft u batterijen of andere onderhoudsartikelen nodig? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Indien mogelijk sturen wij deze gewoon per post naar u op.
  • Afspraken voor periodiek onderhoud of schoonmaak zullen de komende weken niet kunnen plaatsvinden. 
  • U kunt ten alle tijden een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat.

Met bovenstaande maatregelen hopen wij onze bijdrage te kunnen leveren aan het z.s.m. stoppen van de verspreiding van het virus.

Uiteraard volgen wij de informatie en adviezen vanuit het RIVM en de lokale GGD en houden wij u op de hoogte over de gang van zaken op onze website en facebook-pagina. Wij danken u voor uw begrip.

Medewerkers Bessems Hoortechniek