Onderhoud

De levensduur van uw hoortoestel wordt aanzienlijk verlengd door het goed schoon te maken en te onderhouden. Bessems Hoortechniek levert een uitgebreid assortiment producten voor het schoonmaken van uw hoortoestel. Al deze producten zijn eenvoudig te gebruiken. Onze onderhoudsproducten zijn 100% veilig en rekenen af met kwalijke bacteriën en oorsmeer.

Droogbox met UV

Een droogbox met UV combineert ontsmetting en drogen van uw hoortoestellen in een cyclus van 3 uur. ‘s Avonds plaatst u de hoortoestellen, in het apparaat en de volgende morgen zijn uw toestellen weer droog en ontsmet! De droogbox met UV is geschikt voor alle typen hoortoestellen, maar ook voor oorstukjes en gehoorbeschermers. Het UVC licht zorgt voor hygiënische reiniging, waarna de toestellen gedroogd worden door middel van dubbel-circuit verwarming. Het UVC licht brandt een aantal minuten (meestal 8 minuten) en doodt 99,9% van de bacteriën en schimmels en verkleint de kans op oorontstekingen. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat het hoortoestel langer meegaat. Het perfecte apparaat om uw hoortoestel elke dag in topconditie te houden!

Er zijn ook droogboxen zonder UV. Deze drogen alleen en hebben geen UVC functie. Let op: een droogbox is geen reinigingsapparaat! U zult altijd handmatig eerst de hoortoestellen moeten reinigen. Hiervoor zijn speciale reinigingsmiddelen te verkrijgen.

Bessems Hoortechniek heeft meerdere uitvoeringen en modellen in het assortiment.

Starterspakket

Voor uw gemak biedt Bessems Hoortechniek bij aanschaf van een hoortoestel tevens het voordelige starterspakket aan. Dit pakket is speciaal afgestemd op uw hoortoestel. Het onderhoudspakket bevat, naast alle producten die nodig zijn voor het reinigen, desinfecteren en batterijen, ook een passende droogbox voor uw  hoortoestel.

Ieder jaar wanneer u opgeroepen wordt voor een jaarlijkse controle, kunt u dit pakket aanvullen waardoor u er weer geruime tijd tegenaan kunt.

Vanzelfsprekend zijn alle onderhoud- en reinigingsproducten zoals reinigingstabletten, reinigingsspray, droogcapsules, oto-floss draden, etc. ook gewoon los verkrijgbaar in de winkel.