Gehoorbescherming

Aangezien het gehoor één van de belangrijke zintuigen is, speelt gehoor een grote rol in onze communicatie zowel thuis als op het werk. Aan gehoor dat door een overdaad aan geluid te ernstig wordt beschadigd kan weinig meer worden gedaan. Het is daarom van groot belang dat zowel in vrije tijd als op het werk oren goed worden beschermd tegen overmatig geluid. Bessems Hoortechniek wijst u graag de weg en biedt u een serie maatwerkoplossingen voor gehoorbescherming.

Bescherm uw oren preventief

Gehoorbeschermers (ook wel otoplastieken of oordoppen genoemd) werken optimaal als deze voor u als individuele gebruiker helemaal op maat zijn gemaakt. Dat biedt niet alleen goede bescherming, maar ook ultiem draagcomfort. Het team van Bessems Hoortechniek is in staat om u perfect maatwerk te leveren. Voor het laten maken van een oorafdruk adviseren wij wel van tevoren een afspraak met ons te maken. Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan gehoorbeschermers voor motorrijders, muzikanten, muziekliefhebbers, reizigers, klussers en voor mensen die werk uitvoeren in een luidruchtige omgeving. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zullen u uitgebreid en vrijblijvend informeren over gehoorbescherming op maat en wijzen op de mogelijkheden om gehoorschade te voorkomen. Doordat gehoorbescherming in een laboratorium wordt geproduceerd is er een levertijd van ca. 10 werkdagen afhankelijk van het gekozen merk/laboratorium. Heeft u direct gehoorbescherming nodig? Dan hebben wij ook universele gehoorbescherming voor diverse situaties en omgevingen van de merken Noizezz en Pluggerz.

Slaapdoppen

Ook hebben wij gehoorbescherming welke uitermate geschikt is voor mensen met slaapproblemen door een snurkende partner, te harde straatgeluiden of geluidsoverlast van de buren. Heeft u de slaapdoppen direct nodig? Dan hebben wij ook universele slaapdoppen van de merken Noizezz en Pluggerz.

Zwemdoppen

Naast gehoorbescherming en slaapdoppen kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte zwemdopjes. Heeft u de doppen direct nodig? Dan hebben wij ook universele zwemdoppen van de merken Noizezz en Pluggerz.