De kleinste 2,4 GHz behuizing op de markt met de grootste mogelijkheden!

In 2014 ontwikkelde Starkey – in nauwe samenwerking Apple – als éérste fabrikant in de industrie een “Made for iPhone” hoortoestel. Tijd voor een nieuwe versie: nóg sneller maar vooral nóg kleiner!

Met het geavanceerde Synergy platform, Quad Core Twin processor en 5-voudige rekenkracht, bereiken de Halo 2™ hoortoestellen een tot nu toe ongekende kwaliteit en precisie. Het leven is méér dan spraak alléén. Iedere dag ervaren mensen een grote variatie aan geluiden en klanken. Zo is Halo 2 ook speciaal ontworpen om te genieten van muziek: één processor voor spraak en de tweede speciaal voor muziek. Of u nu streamt vanaf uw mobiele telefoon of live luistert, muziek klinkt zoals het hoort. Halo 2 is Made for life.

Gemaakt voor een gelukkig en gezond leven.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de gezondheid van mensen direct in verband kan worden gebracht met de kwaliteit van hun gehoor. Mensen die goed kunnen horen en daardoor verbonden zijn met de wereld, genieten van een beter en gezonder leven.

Dit streven , het helpen van mensen om beter te kunnen horen zodat ze beter kunnen leven,  heeft in het laatste kwartaal van 2016 geleid tot de grootste technologische doorbraak van Starkey tot nu toe: de nieuwe generatie Starkey Muse™ hoortoestellen. Starkey Halo 2 is uitgerust met dezelfde baanbrekende technologie die het leven van muziekliefhebbers verandert! Tot nu toe gebruikten zelfs de beste hoortoestellen platforms met één compressiealgoritme om alle signalen te verwerken. Gebaseerd op spraakverstaan, hebben deze platforms de laatste jaren enorme vooruitgang geboekt. Maar de menselijke stem en alle andere geluiden (zoals muziek) verschillen enorm.

Halo 2™ is wereldwijd (na de Muse hoortoestellijn) dus het tweede Starkey hoortoestel in onze industrie dat gebruik maakt van een Quad Core Twin processor en 5-voudige rekenkracht, welke spraak, complexe geluidssituaties én muziek naadloos combineert. Synergy® en het nieuwe Ultra-High-definition besturingssysteem, Acuity™ OS, maken het voor de eerste keer in de ontwikkeling van hoortoestellen mogelijk om spraak én muziek op een unieke wijze te scheiden en apart te verwerken. Een absolute noviteit.