Verminder uw tinnitusklachten: unieke therapie voor langdurige verlichting.

Rust staat op de eerste plek. Onze levens zijn verrijkt met verfijnde geluiden, van de zachte noten van een favoriet muziekstuk tot een compliment wat zacht wordt gefluisterd. Voor velen van ons is kan dit luisterplezier onderdrukt worden wanneer tinnitus (oorsuizen) de overhand heeft.

Als toonaangevende hoortoestelleverancier draait de filosofie van Signia om het verbeteren van het leven van mensen met gehoorverlies inclusief tinnitus.

De statische “noise tinnitus therapy” signalen en “ocean wave” tinnitus therapie signalen zijn nu compleet voorzien van Notch Therapy. Signia hoortoestellen zijn ‘s werelds eerste toestellen voorzien van deze Notch Therapy. Hiermee kunnen de effecten van tinnitus worden gereduceerd en mogelijks zelf helemaal verdwijnen*.

Hoor wat belangrijk is zonder stress.
Tinnitus therapie van Signia betekent minder stress en meer rust. Signia hoortoestellen zijn kleine apparaten voorzien van state-of-the-art technologie. Ze versterken niet alleen geluid en horen, maar bieden ook een scala aan oplossingen om de effecten van tinnitus te verlichten.

Tinnitus heeft veel vormen en diverse oorzaken en kan worden ingedeeld in tonale en niet-tonale tinnitus. Tonale tinnitus komt vaker voor en wordt gekenmerkt door een nagenoeg continu geluid met een bepaalde frequentie: fluitgeluid, belgeluid, zoemgeluid. Non-tonale vormen van tinnitus omvatten neuriën, klikgeluiden en kraakgeluiden.

Drie strategieën, optimaal resultaat.

Signia hoortoestellen bieden drie strategieën voor tinnitus. De programma’s ‘Static Noise’ en ‘Ocean Wave’ maskeren de storende tinnitusgeluiden met therapiesignalen die de aandacht van de tinnitus afleiden. Zo wordt de impact van tinnitus direct verminderd. Met als resultaat dat u weer kunt ontspannen en u zich weer kunt concentreren. U hoort alleen dat wat u wilt horen.

Signia hoortoestellen zijn de enige toestellen ter wereld met de nieuwe innovatieve ‘Notch Therapy’. Met deze nieuwe aanpak van tonale tinnitus wordt de impact verminderd, en is het zelfs mogelijk dat de tinnitusgeluiden in zijn geheel verdwijnen.*

Mogelijkheid voor permanente verlichting.
Notch Therapy heeft de potentie om tinnitus volledig te elimineren. Door continu het tinnitusgeluid in het al aanwezige achtergrondgeluid te drukken, wordt de overstimulatie minder en leren de hersenen zichzelf om niet langer het tinnitusgeluid waar te nemen. Een leven zonder tinnitus is dan niet ondenkbaar.

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365